به گزارش همشهری آنلاین، قالیباف بیان کرد: زمانی که حاج قاسم عزیز شهید شد، فکر میکردم تلخترین روزهای زندگیام را سپری میکنم و از نظر من دنیا به آخر رسیده بود؛ ولی هیچگاه فکر نمیکردم روزی برسد که با شرایطی تلختر از آن روز روبهرو شوم.
کاش فرصت بود تا کمی درباره عمق و عظمت این مرد الهی و مجاهد صحبت میکردم؛ امامِ شهیدِ انقلاب که بعد از امام کبیر انقلاب، دومین معلم قرن جدید بود. برای من که قریب به ۵۰ سال از نزدیک این شخصیت برجسته الهی و سیاسی را درک کردهام، قابل نیست که باید روزهایی را زندگی کنم که آقا در کنارمان نیستند.
اما دلیل اصلی باور ما به این بزرگمرد تاریخ این بود که ما ایشان را سرباز تام و کمال حضرت ولیعصر (عجلالله تعالی فرجهالشریف) میدانیم و سربازی برای او را سربازی برای امام زمان میدانستیم و میدانیم و اعتقاد راسخ داریم و در این اعتقاد خود ذرهای دچار تردید نشدهایم که این مملکت، مملکت آقا امام زمان است.
آقای ما بزرگ بود، اما با نبی مکرم اسلام قابل مقایسه نبود. زمانی که در جنگ اُحد بحث شهادت پیامبر در بین مؤمنین مطرح شد و آنان را نگران و ناامید کرد، وحی نازل شد که برای امروز من و شما آموزهای مهم است. خداوند در سوره آلعمران، آیه ۱۴۴ فرموده است: محمد جز فرستادهای از سوی خدا نیست که پیش از او هم فرستادگانی آمدهاند و رفتهاند؛ پس اگر او بمیرد یا کشته شود، آیا ایمان و عمل صالح را ترک میکنید و به روش گذشتگانتان بازمیگردید؟
پاسخ ما به این سؤال قرآن این است که معاذالله، ما راه امام کبیرمان و امام شهیدمان را با راستقامتی ادامه خواهیم داد، انشاءالله
نظر شما